Şair Nabi Ortaokulu

Telefon : (414) 511 61 16
WEB https://viransehirsairnabiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : AZADİ MAH. AKADEMİ CAD. NO 36 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş eğitim ve öğretim hizmeti sunan ilimizde adından söz ettiren lider bir ortaokul olmak.
MİSYON : Okulumuz, çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen, ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2014-2015 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Yeni başarılar için genç ve dinamik kadromuz ile özverili bir şekilde çalışmaktayız.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 8.15 - 15.00
Yabancı Dil : ingilizce
Servis :
Ulaşım : Okulumuz öğretmenleri ulaşımını servis aracı ve şehir içi dolmuşlar sayesinde sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Viranşehir ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 90 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :